Wie zijn we?

De Torhoutse Outdoor Fun vzw (TOF) is een sportvereniging uit Torhout en omgeving. De meeste TOF-leden zijn mountainbikers, de sport die aan de basis van de club en haar werking ligt.

Wat ons verschilt van veel andere clubs, is dat we weinig clubverplichtingen kennen. Iedereen is vrij te rijden hoe, waar, wanneer en met wie hij/zij wil. Er worden vanuit de club dan ook geen afspraken gemaakt om ergens op een bepaald moment te rijden. Ieder gaat waar hij wil, waardoor de club vooral uit losse rijders en kleine vriendengroepen bestaat.

De Torhoutse Outdoor Fun is echter meer dan zomaar een mountainbikeclub. Doorheen het jaar organiseren we enkele sportieve en minder sportieve activiteiten. Deze staan open voor alle leden, maar ook niet-leden kunnen hiervoor inschrijven. Iedereen is welkom! De aard van de activiteiten verandert elk jaar. De voorbije jaren stond onder meer het volgende op de kalender : wandeldag, fietsweekend, bowling, ski-initiatie, zeerafting, vesparit, volksspelenroute, ... Voor elk wat wils.