Avondwandeling

SORRY, HET IS NIET MEER MOGELIJK KAARTEN AAN TE KOPEN. WE ZIJN VOLLEDIG UITVERKOCHT.

 

Op zaterdag 23 september 2017 vindt de alweer 15e Avondsmulwandeling van de Torhoutse Outdoor Fun plaats. Deze gaat opnieuw door vanuit de zaal Rozendale (achter de voormalige kapel Maria Assumpta) in de Rozeveldstraat 3 te Torhout. Er kan zoals steeds vrij gestart worden tussen 18.00 en 20.00

Net als de voorgaande edities biedt de avondwandeling naast de wandeltocht doorheen een altijd mooie groene omgeving ook tal van smulstopplaatsen. De wandeltocht is zo’n 7,5km lang en voor iedereen haalbaar door de vele haltes. Waar nodig worden omleidingen voor buggy’s en dergelijke voorzien. Vanuit de wijk Maria Assumpta trekt de tocht richting Groenhovebos, waar ook enkele onverharde bospaden op de deelnemers wachten. De wandeling gaat 's avonds door, waardoor het raadzaam is om reflecterende kledij én een zaklamp bij te hebben. Uiteraard dient u zich ook aan de wegcode te houden.

De avondsmulwandeling vindt dit jaar plaats tijdens de wereldkampioenschappen wielrennen op de weg. Die gaan dit jaar door in het Noorse Bergen. Daarom baadt de avondwandeling dit jaar in een Noorse/Scandinavische sfeer en hebben we aandacht voor de wereldkampioenen van weleer. En uiteraard vergeten we ook de vele wereldkampioenes niet! Herkent u overigens de twee Belgische wereldkampioenen op de affiche? Tijdens de tocht kruipt u overigens in de huid van een van de vele wereldkampioenen...

Deelname kost per volwassene 15 euro. Voor kinderen van 7 tot 14 jaar is dat 8 euro. Voor kleuters onder de 7 jaar is deelname gratis. Zij hebben ook geen kaart nodig.

Let op : kaarten zijn enkel in VOORVERKOOP te verkrijgen bij het verkooppunt in de Rijselstraat ('t Gazetje) of een van de aangeduide bestuursleden. De kaartenverkoop stopt op maandag 18 september. Kaarten kunnen ook via de e-mail of deze site aangevraagd en vereffend worden.