Avondwandeling

SORRY, WE ZIJN UITVERKOCHT!

Op zaterdag 5 oktober 2019 vindt de 17e Avondsmulwandeling van de Torhoutse Outdoor Fun plaats. Deze gaat opnieuw door vanuit de zaal Rozendale (achter de voormalige kapel Maria Assumpta) in de Rozeveldstraat 3 te Torhout. Er kan zoals steeds vrij gestart worden tussen 18.00 en 20.00. Thema is dit jaar 'Bye, bye, Britain'. We gaan dus de Britse stijl op in de laatste maand dat onze Britse vrienden nog bij de EU horen.

Net als de voorgaande edities biedt de avondwandeling naast de wandeltocht doorheen een altijd mooie groene omgeving ook tal van smulstopplaatsen. De wandeltocht is zo’n 7,5km lang en voor iedereen haalbaar door de vele haltes. Waar nodig worden omleidingen voor buggy’s en dergelijke voorzien. Vanuit de wijk Maria Assumpta trekt de tocht richting Groenhovebos, waar ook enkele onverharde bospaden op de deelnemers wachten. De wandeling gaat 's avonds door, waardoor het raadzaam is om reflecterende kledij én zeker een zaklamp bij te hebben. Uiteraard dient u zich ook aan de wegcode te houden.

Kaarten zijn enkel in voorverkoop te verkrijgen en het aantal deelnemers is beperkt! Net als vorig jaar is de regel, op is op! Kaarten zijn verkrijgbaar in Dagbladhandel 't Gazetje in de Rijselstraat 18 te Torhout, bij de bestuursleden (zie affiche of luik 'wie zijn wij' of via deze website. De kaartenverkoop wordt begin september opgestart. Vooraf reserveren is niet mogelijk.