Avondwandeling

Op zaterdag 29 september 2018 vindt de16e Avondsmulwandeling van de Torhoutse Outdoor Fun plaats. Deze gaat opnieuw door vanuit de zaal Rozendale (achter de voormalige kapel Maria Assumpta) in de Rozeveldstraat 3 te Torhout. Er kan zoals steeds vrij gestart worden tussen 18.00 en 20.00

Net als de voorgaande edities biedt de avondwandeling naast de wandeltocht doorheen een altijd mooie groene omgeving ook tal van smulstopplaatsen. De wandeltocht is zo’n 7,5km lang en voor iedereen haalbaar door de vele haltes. Waar nodig worden omleidingen voor buggy’s en dergelijke voorzien. Vanuit de wijk Maria Assumpta trekt de tocht richting Groenhovebos, waar ook enkele onverharde bospaden op de deelnemers wachten. De wandeling gaat 's avonds door, waardoor het raadzaam is om reflecterende kledij én een zaklamp bij te hebben. Uiteraard dient u zich ook aan de wegcode te houden.

Kaarten zijn enkel in voorverkoop te verkrijgen en het aantal deelnemers is beperkt. Momenteel is het nog niet mogelijk kaarten te bekomen. Wenst u verder op de hoogte gehouden te worden over deze wandeling, stuur gerust een e-mail .