Avondwandeling

SORRY, DE AVONDWANDELING IS VOLLEDIG UITVERKOCHT! 

Het is niet meer mogelijk om nog kaarten te bestellen of te bekomen. Was u er dit jaar niet bij, verwelkomen we u graag volgend jaar terug.

 

 

Op zaterdag 29 september 2018 vindt de16e Avondsmulwandeling van de Torhoutse Outdoor Fun plaats. Deze gaat opnieuw door vanuit de zaal Rozendale (achter de voormalige kapel Maria Assumpta) in de Rozeveldstraat 3 te Torhout. Er kan zoals steeds vrij gestart worden tussen 18.00 en 20.00

Net als de voorgaande edities biedt de avondwandeling naast de wandeltocht doorheen een altijd mooie groene omgeving ook tal van smulstopplaatsen. De wandeltocht is zo’n 7,5km lang en voor iedereen haalbaar door de vele haltes. Waar nodig worden omleidingen voor buggy’s en dergelijke voorzien. Vanuit de wijk Maria Assumpta trekt de tocht richting Groenhovebos, waar ook enkele onverharde bospaden op de deelnemers wachten. De wandeling gaat 's avonds door, waardoor het raadzaam is om reflecterende kledij én een zaklamp bij te hebben. Uiteraard dient u zich ook aan de wegcode te houden.

Kaarten zijn enkel in voorverkoop te verkrijgen en het aantal deelnemers is beperkt. De laatste jaren steeg het aantal deelnemers en was het moeilijk om de tocht nog voor iedereen aangenaam te houden, waardoor we nu een stop op het aantal deelnemers dienen te zetten. Op is dus op! Kaarten zijn verkrijgbaar in Dagbladhandel 't Gazetje in de Rijselstraat 18 te Torhout, bij de bestuursleden (zie affiche of luik 'wie zijn wij' of via deze website.